Galerija Draco - O nama

Sa vama više od 35 godina

Osnovana u Beogradu 1984. godine, naša galerija se vrlo brzo uspostavila kao mesto gde ljubitelji umetnosti mogu pronaći slike i skulpture najpoznatijih autora kako sa prostora bivše Jugoslavije, tako i iz inostranstva.
Tokom višedecenijskog rada direktno smo sarađivali sa svim najvažnijim umetnicima iz regiona i brojnim ustanovama kulture, galerijama, muzejima i ambasadama.

Prepoznati od strane kolekcionara, kao i svih onih koji žele da opreme svoj stambeni i poslovni prostor nekom od vrhunskih umetničkih slika i skulptura, decenijama spajamo prestižne autore i kupce. Mi možemo da pronađemo retka i originalna umetnička dela prema Vašem ukusu i željama ili da Vam ponudimo predloge i savete kako bi zajedno došli do najboljeg rešenja koje će odgovarati Vašim interesovanjima prilikom opremanje prostora.

galerija draco beograd
galerija slika draco beograd
otkup i prodaja slika galerija draco

Čekamo Vas

Galerija Draco nalazi se u ulici Strahinjića bana 15, u neposrednoj blizini Kalemegdana, tako da ćete nas lako pronaći. Posetite nas i uživajte u brojnim vrhunskim delima vodećih srpskih umetnika XX i XXI veka.

Želite da kupite ili prodate sliku?

Galerija Draco

Galerija Draco © 2020. All Rights Reserved – SEO Team